Beroemdheden onthullen: Hoe zij succesvol gewicht verloren en jij hetzelfde kan doen!

Nu de lente weer in de lucht hangt en velen van ons zich verfrist voelen om nieuwe doelen te stellen, is een beetje inspiratie altijd welkom. Om je te inspireren en motiveren, hebben we een lijst samengesteld met bekende Nederlanders die aanzienlijk gewicht hebben verloren. Ze delen hun succesgeheimen met jou, zodat je een geweldige en gezonde start van de lente kunt maken!

DREW’S REIS NAAR WELZIJN EN SCHITTERING

Toen Drew Barrymore nog een jong meisje was, werd ze al snel beroemd in Hollywood. Maar zoals dat gaat, veranderde haar uiterlijk een beetje door de jaren heen, vooral na het moeder worden. Ze besloot in vorm te raken voor haar nieuwe rol in ‘Santa Clarita Diet’, en dat lukte!

Met hulp van gezondheidsgoeroe Kimberly Snyder, nam Drew een heel speciaal dieet aan. Ze liet het junkvoedsel staan en ze sportte een heleboel. Ze raakte bijna 10 kilo kwijt. Nadat ‘Santa Clarita Diet’ in 2019 verscheen, stortte ze zich op haar volgende film, ‘The Stand-In’. En zelfs nu nog houdt ze haar regime aardig vol, waardoor ze er nog steeds op haar paasbest uitziet en straks alweer in een nieuwe blockbuster kan schitteren.

You must be logged in to post a comment Login